Societatea HELCOR-MED a luat nastere prin dorinta nobila de a oferi populatiei din Baia Mare ,dupa un sistem comunist deficitar in domeniul medical, o posibilitate civilizata si corecta de a-si investiga starea de sanatate. Societatea a fost creata de catre Dr. Coriolan Pop, medic primar chirurg, doctor in stiinte medicale, care a ales o colaborare cu specialisti in cateva domenii medicale, si si-a inceput activitatea in 1999.

In prezent, Societatea HELCOR-MED este condusa de catre Dr. Coriolan Pop, chimist specialist in biochimie medicala Trandafir Corina si dr. Anca Pop.

Inceputul a insemnat mult efort si entuziasm din partea echipei de lucru, debutand cu urmatoarele specialitati clinice: chirurgie, stomatologie, reumatologie, medicina generala si ecografie, precum si un laborator de investigatii paraclinice.

Nu a fost ales la intamplare nici spatiul in care societatea medicala isi desfasoara activitatea, alaturandu-se celei dintai farmacii private din Baia Mare, Farmacia Helena, impreuna cu care au format un colt de sanatate dedicat baimarenilor, colt de sanatate facut din pasiune profesionala.

Personalul este format din profesionisti in domeniul medical, care primesc o educatie medicala continua, care impreuna cu echipamentele si aparaturile medicale de inalta precizie, si controlul de calitate international la care participa, au dus la rezultatele activitatii cu care se mandreste astazi, dupa 14 ani de activitate.

Un accent deosebit s-a pus pe dezvoltarea si dotarea laboratorului de analize medicale, organizat la ora actuala dupa cerintele de reglementare de legislatie sanitara, avand urmatoarele compartimente: biochimie, imunologie, hematologie, serologie, bacteriologie si parazitologie.

Oferta noastra de servicii satisface la nivel cantitativ si calitativ cerintele pacientilor, cuprinzand o gama larga de investigatii. Activitatea noastra este apreciata de pacienti, medicii cu care colaboram si de catre Casa De Asigurari de Sanatate, cu care suntem in relatii contractuale de la infiintare.

Ofertei noastre de analize, lucrate in laboratorul nostru, cu eliberare de rezultate in maxim 48 ore, i se alatura o gama foarte mare de analiza la distanta, analize speciale, din care unele nu se lucreaza in tara noastra. Pentru acestea avem incheiat un contract cu Laboratorul Tody din Bucuresti, prin care se trimit probe chiar si in Franta, la Laboratorul Biomnis. Probele sunt recoltate la noi, in laborator, si trimise urgent, prin curierat rapid, indeplinind conditiile de standard de transportul probelor necesare. Pacientii primesc tot prin laboratorul nostru, rezultatele, transmise prin e-mail de catre laboratorul la distanta sau, in curand, se vor putea accesa si online.

Pentru a veni in sprijinul pacientilor, programul nostru de recoltare probe include si ziua de sambata, precum si recoltare la domiciliul pacientilor cu dificultati de deplasare, fara costuri suplimentare daca acestia locuiesc in Baia Mare.

Pentru a veni in sprijinul populatiei locale, in orasul Seini am infiintat un Centru de Sanatate HELCOR-MED, cu punct de recoltare probe de laborator si cabinet medical medicina de familie.

Ca noutate, dorind sa ne axam pe preventie si investigatii la nivel profund, subtil al corpului omenesc, am achizitionat Aparatul de Biorezonanta EDUCTOR. Aparatul EDUCTOR este cel mai sofisticat aparat de terapie prin biorezonanta magnetica care obtine informatii concrete si gaseste cauzele bolilor indiferent de natura lor , face TERAPIE atat live cat si la distanta !!!

La ora actuala,avem de oferit urmatoarele servicii medicale,din partea unor persoane cu suflet si profesionalism:

  • laborator de analize medicale
  • cabinet de medicina generala-ecografie
  • cabinet de masaj medical
  • cabinet de nutritie
  • cabinet de investigatii si terapii cu aparatul de biorezonanta EDUCTOR.

Ultimele Noutăți

-- în construcție --

Calculator Pret

Adauga serviciile dorite pentru calcularea pretului total.

TOTAL: 0.00 LEI

HELCOR-MED SRL

CUI: 12075899
Nr.Reg.Com.: J24/421/1999

Contact

Baia Mare: +4 0362 401 994
Seini: +4 0362 524 317


Social